Izvor: ESPRESO
09.08.2022 u 11:04
0

TEODORA DŽEHVEROVIĆ SKINULA ODEĆU PA NAPRAVILA NAJVRELIJU POZU IKADA: Uzmite čašu vode, biće vam POTREBNA! (FOTO)

Pevačica je pozirala na plaži u bikiniju, pa je istakla zgodnu figuru i obline

Pevačica Teodora Džehverović sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu podelila je provokativne fotografije, a nedavno su isplivale njene fotke pre svih operacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Teodora je tople letnje dane pored mnogobrojnih nastupa iskoristila i za uživanje, a njeno izdanje u kupaćem kostimu oduševilo je mnoge.

Ona se trenutno nalazi na crnogorskom primorju, gde ima svoju letnju turneju, a slobodan dan iskoristila je kako bi se malo opustila. Pevačica je pozirala na plaži u bikiniju, pa je istakla zgodnu figuru i obline.

„Goriš Džehvi“, „Hejteri ne mogu ništa“, „Najlepša“, samo su neki od komentara na fotografiji popularne pevačice.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter