Izvor: Happy BSC
01.09.2022 u 10:42
0

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Otkriveno koliko Kim Kardašijan ZARAĐUJE OD SAMO JEDNE OBJAVE na Instagramu!

Kim Kardašijan je definitivno najpoznatija starleta i influenserka na svetu, a uz taj status ide i poprilična zarada. Nju prati 329 miliona ljudi samo na Instagramu, a sada je otkriveno i koliko zarađuje od iste.

Naime, prema proceni “Influencer Marketing Huba”, Kim je u 2022. godini zarađivala između 620 hiljada i milion američkih dolara po jednoj objavi na svom nalogu na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SLAVI RASKID KIM KARDAŠIJAN I PITA DEJVIDSONA! Skovao pakleni plan da je vrati, a ovo mu je PRVI KORAK!

Podsetimo, Kim je pre dve godine otkrila da je njena prisutnost na Instagramu toliko unosna, da je od objava na toj mreži zaradila više novca nego prethodnim, multimilionskim ugovorom za šou “U korak sa Kardašijanovima”.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter