Izvor: Happy BSC/Viktorija Samardžić
28.07.2021 u 13:17
0

„ONI SU NAŠ SVEMIR“: Nikolina Kovač za HAPPY BSC o porodici i egzotičnoj destinciji na kojoj su Kaporovi bili! (INTERVJU/FOTO)

Uživa sa porodicom na odmoru. 

PROČITAJTE JOŠ:

U BiH DANAS STUPAJU NA SNAGU ODREDBE O NEGIRANJU GENOCIDA

AMSS PORUČUJE: Vozači, izbegavajte vožnju po vrućini!

NOĆ ZA NAMA: Relativno mirna noć u Beogardu

Popularna pevačica Nikolina Kovač (31) u intervjuu za Happy BSC otkriva kako provodi vreme na letovanju, daje savete i preporuke kako da se zaštitimo od jakog sunca i vrućine, ističe kako su Nikoleta i Nikolaj, Kaporove i njene najveće ljubavi, ističe kako funkcionišu kao sasvim normalni ljudi,te da su porodica puna ljubavi i da se trude da jedni drugima budu podrška u svemu.

Trenuto uživate na jednoj atraktivnoj destinaciji. Koliko vam prija odmor? 

Jako nam prija odmor i mislim da ne postoji čovek u današnjem vremenu koji ne poželi da pobjegne u neku svoju oazu mira, da bi napunio baterije i restartovao i um i tijelo, tako da ni kod nas nije drugačija situacija, volimo odmore i oni nas dodatno povezuju, njeguju odnos i stvaraju divne uspomene za pamćenje. 

Izjavili ste da vam osećaj sjedinjenja sa svojim bićem pruža priroda. Koliko je to bitno za čovekov organizam i kako da dodjemo u tu fazu? 

Jako volim prirodu i za mene je ona iscjeljujuća i veličanstvena, vremenom sam naučila da sam pogled na zelenilo može iz korjena da obnovi moju energiju, dosta vremena provodim u šumi, a u ovom materijalnom svijetu koji je neizbježan mislim da je vraćanje, prirodi vraćanju nekim pravim vrijednostima koje su spas za čoveka kao ljudsko biće.  

Vaše savršeno leto bilo bi…? 

Sa mojom porodicom, sa njima je sve savršeno i posebno.

Koji je neizostavan detalj koji nosite uvek na letovanju sa sobom? 

Zaštitni faktor 50, veliki šešir, slušalice i npr. knjiga autora Bila Hajbelsa „Ko si ti kad te niko ne vidi“.

Nikoleta i Nikolaj su Sašina i vaša najveća sreća. Kako postižete sve obaveze? 

Trudimo se da se uvijek dobro organizujemo, mi smo tim koji ima isti cilj, a to je efektno funkcionisanje, dobra atmosfera i osmijeh, nije lako uvijek sve postići, ali smo uvijek u kolosjeku i rijetko kada ispadnemo iz njega. Nikolaj i Nikoleta su naše najveće ljubavi i sa njima je život dosta zanimljiviji, ljepši i posebniji. Oni su naš svemir, sve ostalo je suvišno! 

 S obzirom da je Nikoleta još uvek mala koje navike vam je promenila? 

Nikoleta je unjela dodatnu radost u nas dom, dala je našem životu dodatni smisao. Ona je djevojčica koja emituje bezuslovnu ljubav i sve nas je dodatno povezala. 

Kako izgleda jedan običan dan u porodici Kapor? 

Mi funkcionišemo kao sasvim normalni ljudi, u zavisnosti od obaveza, tako se i organizujemo, Nikolaj je krenuo u školu i to je novo iskustvo i za nas i za njega, naravno trenira i fudbal i trudimo se da mu budemo podrška, jer jako veliki talenat, i onda smo tu uz njega, jer su utakmice i treninzi jako važna stvar u njegovom žvotu, čak i Nikoleta ide i daje podršku bratu. 

Kako ste izdržali proteklih godinu dana sa decom u kući, jeste li imali neki svoj „ventil“ i spas od svega što nas je zadesilo i čemu se trudite da naučite vašu princezu i princa? 

Mi smo prije svega porodica puna ljubavi i trudimo se da jedni drugima budemo podrška u svemu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter