Izvor: Magazin.Novosti
02.02.2022 u 14:39
0

OPET JE SLOBODAN: Najlepši i najzgodniji glumac današnjice otkrio zašto ga je SUPRUGA OSTAVILA

Planetarno popularni latino glumac, Vilijam Levi, koji se proslavio ulogama u telenovelama otkrio je da se razvodi.

Glumac je odluku o razvodu od glumice i manekenke Elizabet Gutijerez navodno objavio na društvenoj mreži Instagram, prenosi Hola.

– Želimo da vas obavestimo da smo nakon dobrog razmišljanja odlučili da prekinemo našu vezu. Nastavićemo da budemo prelepa porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci. To se nikada neće promeniti – napisao je glumac.

Par je u braku bio od 2003. godine. Imali su brojne uspone i padove, a sve zbog glasina da je Vilijam neveran supruzi. Strani mediji pisali su i da ju je prevario sa čak 80 žena.

Par je u braku od 2003. i ima sina Kristofera (14) i ćerku Kejli (10).

Tokom poslednjih nekoliko godina pročulo se za nekoliko njegovih tajnih veza. Kako pišu strani mediji, bio je sa kolegicom Himenom Navarete, s kojom je glumio u telenoveli „Oluja u srcu“. Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter