Izvor: KURIR
19.10.2022 u 07:29
0

OTAC NESTALIH JUTJUBERKI OČAJAN! Još ne znam šta je sa Anđelom i Nađom! Čeka da se JAVE!

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević za Kurir je rekao da i dalje ništa ne zna o sudbini svojih ćerki, supruge Tine i rođake Marije.

– I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu – rekao je za Kurir uznemireni Zoran.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRINCEZO MOJA JEDINA, LEPO MI PAJKI, PA ĆU DA TE ČUVAM U SNU!“: 15 godina od smrti TOŠETA PROESKOG (SEĆANJE)

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu „socialblade.com“, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu „Ola Ole“ za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da „ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao“. Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umešao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu. Na to je usledila Bogdanova reakcija, praćena pesmom „Autotune“ koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dve devojčice i njihovog oca.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter