Izvor: ALO
24.12.2021 u 08:13
0

OTVORIO NOVČANIK! Ovo je poklon koji je Katarina Grujić dobila od muža nakon porođaja, ponosni tata nije štedeo! (FOTO)

Skupoceni poklon ju je oduševio!

Katarina Grujić će godinu na izmaku pamtiti po divnim stvarima s obzirom da se ove godine se udala za fudbalera Marko Gobeljića, a venčali su se u tajnosti. Nedavno, tačnije 15. decembra, na svet je donela malu Katju.

Pevačici i fudbaleru je ovo prvo dete, a nakon što je rođenje ćerke proslavio tako što je, navodno, muzičare častio bakšišom od preko 20.000 evra, odlučio je i da počasti svoju ženu. 

Naime, Gobelja je svojoj supruzi poklonio zlatnu narukvicu skupocenog brenda, a Katarina je ovaj gest objavila na društvenoj mreži Instagram. Uz fotografiju stavila je kratak opis:

– Najbolji muž!

Izgleda da Marko ne štedi na poklonima za ženu koja mu je na svet donela ćerku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter