Izvor: KURIR
13.12.2022 u 21:51
0

OVDE SE BAŠKARI MILICA PAVLOVIĆ! Za stan ISKEŠIRALA 320.000 EVRA, dnevna soba kao na FILMU! Glamur i raskoš na SVE STRANE

Milica Pavlović je posle višegodišnjeg podstanarskog života, kupila stan od 90 kvadrata u jednom od najluksuznijih delova Beograda.

Pevačica je tada, prema pisanju medija, za stan iskeširala basnoslovnih 320.000 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJCI VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE! Evo kad je poslednji put bio aktivan i uključen!

Lokacija koju je tada odabrala je jedna od najpoželjnijih u Beogradu i danas. U pitanju je naselje West 65 na Novom Beogradu koji je odličan izbor za sve koji koje traže luskuz i udobnost.

U Miličinom stanu dominira braon i bež boja, dok su samo trpezarijske stolice plave. Jasno se može videti da je u ovaj stan uloženo mnogo novca, kao i da je pevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lepo i besprekorno. Pevačica je i u svoju kuhinju uložila mnogo, tako da i kuhinja izgleda fenomenalno.

Nežni zavodljivi tonovi bež i braon dominiraju domom, a tu su i siva i bela, neizbežne kraljice minimalizma.

Podsetimo Milica je često izjavljivala kako joj je karijera na prvom mestu i kako ima velike planove, kada je ista u pitanju. Ona važi za velikog profesionalca i ne prepušta ništa slučaju kada je njena muzika i karijera u pitanju. Međutim nakon duže vremena, ona je odlučila da obezbedi sebi krov nad glavom, kupivši luksuznu nekretninu u delu grada, koji važi za jedan od najelitnijih.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter