Izvor: KURIR
19.07.2022 u 12:14
0

OVO SU JOJ ZAMERILI! Fanovi urnišu Dženifer Lopez nakon udaje za Bena Afleka!

Nakon što je udajom za Bena Afleka Dženifer Lopez uzela njegovo prezime, na društvenim mrežama su se javili fanovi koji baš nisu bili srećni zbog toga.

Oni su ispod Tviter objave novinara Dejvida Maka nizali komentare u kojima su negodovali zbog odluke njihovog predmeta obožavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

„Ovo nije sjajno, ali možemo li da razgovaramo o Gezi?“, napisao je jedan korisnik aludirajući na srednje ime Bena Afleka. „Odbijam da je zovem Džej Af“, „Čekajte, zašto nisu uzeli prezime jedno drugog? To bi bilo mnogo romantičnije“, dodali su drugi korisnici.

Međutim, Unilad objašnjava da fanovi Dženifer Lopez ne bi trebali da budu iznenađeni.

Podsetili su na to da je pevačica 2003. godine, na pitanje hoće li nakon udaje za Afleka zadržati svoje prezime, odgovorila: „Mislim da ću za nastupe i dalje koristiti Dženifer Lopez, ali ja ću se zvati Dženifer Aflek, očito.“

Venčanje je tada bilo zakazano za septembar 2003., ali se nisu venčali, već su se sledeće godine razišli.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter