Izvor: KURIR
19.07.2022 u 12:34
0

NIJE OSTAO IMUN NA RIZIČNI DEKOLTE 36 GODINA MLAĐE KOLEGINICE! Trakama prekrila GOLE GRUDI, Bred Pitu nije bilo svejedno

Holivudski glumac Bred Pit trenutno boravi u Parizu, gde promoviše svoj novi film „Bullet Train“, u kome su mu se pridružile i druge kolege, ali najviše pažnje privukla je njegova mlađana koleginica Džoi King.

58-godišnji Bred pred fotografe je stigao u zanimljivom odelu narandžaste boje, ali to je u potpunosti uspela da zaseni 22-godišnja Džoi, koja je nosila kožne pantalone i kaput, a ispod kojeg su joj samo dve tanke trakice prekrile gole grudi, na koje je i njemu pogled nekoliko puta pobegao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

U uzbudljivom filmu u kojem glume pojavljuju se i Sandra Bulok, Aron Tejlor Džonson, Logan Lerman, Majkl Šenon, Zejzi Bic i Bed Bani, a premijerno bi trebao da bude prikazan 5. avgusta.

Bred Pit je u nedavnom intervjuu za GQ priznao da prolazi kroz zadnje poglavlje svoje karijere. Upravo će „Bullet Train“, u kojem igra glavnu ulogu – ubicu Lejdibaga, možda biti njegov poslednji veliki projekat u filmskoj karijeri.

Bred je progovorio i o svojoj zavisnosti od cigareta, ali i osećaju samoće nakon razvoda od Anđeline Džoli.

„Nisam mogao da uzmem samo jednu ili dve cigarete dnevno. U životu sam se uvek osećao vrlo usamljeno jer sam kao dete odrastao sam, iako sam imao zagrljaje svojih prijatelja i porodice. Verovali ili ne, kada osetite bol i radost u isto vreme i naučite da se nosite s tim, jednostavno znate da je to zrelost i rast“, ispričao je Pit o usamljenosti koju oseća nakon razvoda.

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu glumom je počeo da se bavi s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su „Klub boraca“, „Igra pobednika“, „Bilo jednom… u Holivudu“ i filmskom serijalu „Okeanovih jedanaest“.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter