Izvor: Objektiv.rs
21.09.2021 u 19:34
0

PERUĆICA OTKRIO DA LI ĆE SNIMITI DUET SA PRIJOVIĆKOM!

Pevači Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović svojevremeno su bili u vezi, a priče o navodnim razlozima njihovog raskida ni danas ne prestaju. Tako se nedavno moglo čuti da njih dvoje više nisu u dobrim odnosima, a pevač je sada stavio tačku na ova nagađanja.

PROČITAJTE JOŠ: Britni Spirs potezom opet zabrinula javnost!

– Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem.

Otkrio je i da li ima šanse da njih dvoje nekada snime duet.

– Pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo – ističe pevač.

Kako kaže, pitanje o duetu novinari uglavnom postavljaju njemu, a ne njoj, a sada je otkrio i šta je razlog tome.

– Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga – rekao je Perućica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter