Izvor:
29.11.2019 u 21:32
0

POČELA VELIKA ŽURKA U ARENI: Čola digao na noge sve prisutne u Areni!

Zdravko Čolić počeo je svoj spektakl u Areni, a čim je kročio na scenu usledila je vriska publike.

Svi su odmah ustali na noge, a atmosfera je došla do usijanja kada je Čola zapevao svoj veliki hit "Produži dalje". Prisutni su izvadili telefone i snimali, a onda se Zdravko obratio vernoj publici:

Dobro veče Beograde! Pozdravljam raju iz celog regiona. Pevaćemo stare i nove pesme, srce mi je puno – rekao je i uz salve aplauza nastavio da niže hitove.

Inače,Zdravko Čolić jedina je zvezda Balkana koja je uspela da napuni četiri Arene i da otvori petu. Interesovanje za koncerte Zdravka Čolića ne prestaje! Karte za četiri nastupa u najvećoj hali na Balkanu planule su neviđenom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine. Želja fanova, najvećoj muzičkoj zvezdi, uvek je bila zapovest pa je rešio da otvori i peti koncert, koji će održati 27. decembra u Štark areni.

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/zdravkocolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter