Izvor: KURIR
12.10.2022 u 17:21
0

PODIGLA PRAŠINU! Rozga se zaigrala u FOTOŠOPU, ne liči na sebe, fanovi šokirani: Izgledaš bar 15 godina MLAĐE! (FOTO)

Jelena Rozga (45) važi za jednu od pevačica koja ne podleže trendovima, pa se tako može pohvaliti prirodnim izgledom, za razliku od njenih koleginica.

Ipak, sada je napravila jedan potez kojim je mnoge šokirala. Naime, Jelena je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj ne liči na sebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„PRIČAO JE DA NE SMEM DA GA TUŽIM JER NEĆU MOĆI DA RADIM“: Rada Manojlović otkrila nove detalje o fanu kog je PRIJAVILA, on nije JEDINI!

Njeni fanovi su odmah primetili da je slika obrađena u fotošopu što su joj i napisali u komentarima.

„Trebalo bi smanjiti fotošop“, „Ovo ne liči na tebe, šta ti se desilo?“, „Izgledaš kao lutka“, „Kao da si bar 15 godina mlađa“, glasili su neki od komentara ispod objave na kojoj Rozga pozira u elegantnom odelu.

„Obučena u ljubav“, napisala je ona u opisu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter