Izvor:
21.09.2019 u 01:04
0

POKAZAO KO JE GLAVNI: ĐANI ODUVAO LEONA! (FOTO)

Pevač Radiša Trajković Đani je oduvek bio čovek iz naroda i toga se nikada nije odrekao! Ovo je još jednom potvrdio na vašaru u Šapcu gde se za njegov nastup tražilo mesto više. Naime, on je nastupao pod popularnom Belom šatrom gde je uvek zagarantovan dobar provod!

Iako je samo veče pre njega nastupao njegov mladi kolega Leon, čiji nastup nije bio posećen, kada je reč o Đaniju on ovakav problem nije imao, već je imao problem gde će stati svi ljudi koji žele njega da čuju. Čitav događaj morali su da obezbeđuju i pripadnici reda i zakona kako ne bi došlo do nekih problema koje organizatori nisu mogli da predvide!

On je nastup započeo svojim velikim hitovima uz koje su se veseili gosti Bele šatre, i sa njim gotovo svaku pesmu pevali u glas! Kako je bilo na nastupu pogledajte u nastavku!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter