Izvor: ALO
03.08.2022 u 12:13
0

POLOMIO OBE PETE! Oglasio se bodibilder

Bodibilder je sada u bolnici gde čeka na operaciju

Lepomir Bakić doživeo je tešku nesreću. On je nedavno boravio u Banji Ždrelo, gde je, spuštajući se niz tobogan, polomio obe pete. On se nakon ove nesreće oglasio na svom jutjub kanalu, gde je objasnio sve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO

– Baj, baj. Nema više čučnja, nikad – započeo je svoj klip, snimajući u bolnici kako mu zavijaju noge.

– Sad definitivno više nikad neću moći da vežbam, ni da se spremam za takmičenje. Prikovan sam za krevet. Desilo se sve u Banj Ždrelo, pošto oni tamo imaju nekoliko tobogana i bazena, otvorenih i zatvorenih, ja sam bio na otvorenim bazenima, tu su me neki klinci prepoznali, baš upravo sa jutjuba „Ej Baki, šta radiš, ajde slika, hoćeš sa nama na tobogan?“, i ja kao ajde hoću. Otišao sam u unutrašnji bazen, u međuvremenu je počela kiša i da grmi, i svi su se prebacili u unutračnje bazene. I sad meni jedan od dečaka kaže „Ej Baki, nema više gužve, hoćemo još koji put?“, i ja kao hoćemo, da se zezam sa dečicom – rekao je on, pa nasatvio:

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Kiša je padala, ja uopšte nisam ni pogledao tobogan, da ne ide ona voda koja bi trebalo da ide. Jer je neki kreten, tamo, iz akva parka koji je radio, isključio vodu. Tobogan je ostaobez vode, ali je bio vlažan od kiše. Mali se pre mene spustio i kako se spustio, imao je 40 kila možda, on se zaustavio. A ja niti posmatrajući da tu nema vode, ja se spustio, i kad sam video da nema vode, da idem, suljam, da ću da udarim u zid, ja sam krenuo da se hvatam sa strane, isekao sam se ceo, i nisam mogao da se zaustavim. Direktno sam nogama udario u zid.

– Spasioca nije bilo, nijednog. Drugo, tobogani nisu bili obeleženi, da nisu za upotrebu. Treće, niko nije napomenuo da je voda isključena, niti je stavio onu traku da ne mogu da se koriste tobogani. Apsolutna greška i odgovornost pravnog lica, i odgovornog lica pravnom licu Banji Ždrelo kojoj ću tražiti preispitivanje kamera i sve. Znam da će gledati ovaj klip, pa će reći „Kamere nisu radile“, ali ja imam toliko svedoka da su me na daljnje onesposobili za bavljenje mojim poslom od kog živim, i fizičke aktivnosti u jednom ogromnom periodu.

– Sutra idem na operaciju noge, držite mi palčeve. 

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter