Izvor:
01.06.2017 u 23:41
0

PONOVO ŠOKIRA: Šakove perverzne snimke svi su videli, a ovako Polumenta razmenjuje nežnosti sa SVOJOM ŽENOM! (FOTO)

Nakon snimaka koji su šokirali Srbiju i region Šako Polumenta nastupa više nego ranije i, kako se čini, situacija se prilično smirila.

I dok smo svi mogli da vidimo kako Šako razgovara i kako se ponaša kada su u pitanju nepoznate ženske osobe kojima je slao snimke, ono što nije moglo da se vidi jeste kakav odnos ima sa suprugom Vesnom.

Međutim, njegov sin Adis podelio je sliku sa majkom i ocem, na kojoj se vidi kako Šako i Vesna razmenjuju nežnosti.

Pogledajte i sami:

Ono što je zanimljivo u Šakovom i Vesninom odnosu jeste to što su se pre nekoliko godina razveli. Po pevačevom priznanju on se od Vesne razveo 2010. godine, da bi joj se tri godine kasnije vratio rekavši kako on zapravo nikada nije ni otišao od nje.

U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće. Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od dece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu – rekao je Polumenta 2013. godine.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/adiyiys

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter