Izvor: KURIR
19.05.2022 u 07:23
0

POSLE SVEGA PONOVO PROGOVORILA O LAZIĆU! Jedna stvar mu je bilo izričito zabranjena!

Barbara Bobak, pevačica i bivša devojka Darka Lazića, ponovo je u emisiji progovorila o vezi sa Darkom Lazićem, ali i o tome kako i na koji način joj je veza sa njim pomogla, ali i odnogla u sopstvenoj karijeri.

„Duplo gora“ naziv je nove pesme Barbare Bobak koja je postala prepoznatljiva kao devojka, sada već bivša, popularnog pevača Darka Lazića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SEVE JOJ KRADE FORE! Hrvatska pop zvezda iskopirala srpsku folkerku

Da li novom pesmom šalje poruku nekadašnjem partneru i da li je spremna za novu ljubav, ali i nove poslovne uspehe, voditelji Kurir televizije pitali su Barbaru Bobak.

– Darko je apsolutnbo zaslužan za to što se o meni priča. Ali, u mom poslu i mojoj karijeri mu apsolutno nije bilo dozvoljeno da se bilo šta meša. Preko te veze sam dobila publicitet, koji me je i kočio, zato što sam ja morala da se perem jer sam nečija devojka, te nastavila i objasnila kako joj je veza sa Darkom i pomogla i odmogla.

– Zato što se nipodaštavalo i i dalje se nipodaštava sve što ja radim, zbog moje veze sa Darkom, koja nema dodirne tačke. Veza sa Darkom mi je i pomogla i odmogla – ispričala je Barbara Bobak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter