Izvor:
27.08.2017 u 16:53
0

PREKRŠILA STROGA PRAVILA: Stjuardesa dobila otkaz zbog poznate pevačice!

Stjuardesa jedne strane avio kompanije dobila je otkaz nakon što je prekršila jedno od veoma važnih pravila ove avio kompanije koja veoma često sarađuje sa uglednim svetskim zvezdama.

Naime, devojka stuardese Šarlot Vitingam na svom Fejbuk profilu otkrila je da je njena izabanica upoznala Ritu Oru.

– Moja devojka je najsrećnija devojka na svetu. Upoznala je Ritu Oru – napisala je devojka stjuardese.

Ona je takođe otkrila da je pevačica lepa i prirodna kao i na fotografijama. Zapravo, problem je bio to što je Šarlot bez zadrške hvalila Ritin izgled, te je prekršila zakon o zaštiti privatnosti VIP putnika.

Njenu objavu videli su šefovi ove avio kompanije koji su zatražili da objavu izbriše ili će dobiti otkaz. Šarlot zbog gubitka posla jako tuguje, jer je ova profesija njen posao iz snova.

Imamo visoke standarde za ponašanje naših zaposlenih i na prvom mestu nam je privatnost klijenata – rekli su iz avio kompanije.

Prijatelji stjuardese kažu da ona pokušava da ostane pozitivna uprkos ovoj situaciji i da planira novi poslovni potez.

Alo.rs

Foto/instagra/ritaora

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter