Izvor:
16.08.2017 u 20:42
0

PROSLAVILA 67. ROĐENDAN NA MORU: Neda Ukraden napokon otkrila tajnu savršenog izgleda! (foto)

Važi za najzgodniju baku na estrade, a sudeći po broju godina koje danas puni Neda Ukraden je živi primer da su godine samo broj.

Naime, svoj 67. rođendan danas proslavlja na hrvatskom ostrvu Stupe, nadomak Korčule, a u krugu bliskih prijatelja.
Novim slikama na svom Instagram nalog je dokazala da je kao staro vino, koje je s godinama sve bolje i lepše.

Lepa Sarajka će se nakon ovog putovanja vratiti u svoju kuću koju poseduje u Lepetanima, gdje već godinama letuje sa ćerkom i unukama.

Neda je ispod fotografije napisala:

– Nije važno koliko imaš godina u životu, nego koliko života imaš u godinama! Moj rođus počeo je sa dragim prijateljima iz Orebica na preljepim Stupama kraj Korčule,a nastavlja se u mojim Lepetanima sa mojim najmilijima❤️! Zahvalna sam mojoj Anđi i Duletu za bogat i sretan život ispunjen pjesmom i ljubavlju! Nikad sretnija sa 67 – napisala je Ukraden, a verovatno je ovakav stav razlog njenog besprekornog izgleda.

Pogledajte fotografiju ispod:

Happytv.rs
Foto: Instagram/ neda.ukraden

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter