Izvor:
26.11.2017 u 00:33
0

PROVOD ZA PAMĆENJE: Đani još jednom pokazao da je neprikosnoven!

Folk pevač Radiša Trajković Đani održao je nastup u popularnoj kafani, gde je napravio atmosferu za pamćenje!

Đanijevom dolasku najviše su se obradovale mlađe generacije, a čini se, ako je suditi po fotografijama, da se i pevač odlično proveo. Poznato je da tamo gde se Đani pojavi provod je zagarantovan, a pevač očigledno ume da spoji lepo i korisno. Dok se radi pa i zaradi uz mnogobrojne hitove, nađe se vremena i da se zalije sa kojom čašicom alkohola pa uz to i zapali poneka cigareta.

– Đani je bio odlično raspoložen, nije skidao osmeh s lica i verujem da su se zato svi proveli fenomenalno. On voli da popije belo vino, tako da je i ovog puta to bio njegov izbor, a onda je počeo da ispunjava sve muzičke želje. Čitavo veče je uveseljavao ljude, bez obzira na to što je preumoran od mnogobrojnih poslovnih obaveza, ali se to nije primetilo. Profesionalan je i uvek ispoštuje dogovor – upućen u čitavu priču.

Pevač je izvodio svoje dobro poznate hitove kao što su „Balkanac“, „Još te sanjam“, „Sam sam“, „Sve mi tvoje nedostaje“, „Zavede me i nestade“ a u pauzama je uzimao cigarete i palio ih jednu za drugom. Mnogi su primetili Đanijevu torbicu poznatog brenda, od koje se pevač nije odvajao.

Podsećanja radi, Đani je nedavno svom sinu priuštio sat „roleks“, a ovakav potez naišao je na osudu Vesne Vukelić Vendi. Ona je istakla da pevač treba da se ugleda na dinastiju Nemanjić koja je imala veliko bogatstvo, a živela je skromno.

– Što Nemanjići, brate, ne kupe “rolekse” deci? Ja radim, zarađujem! Kome ću da kupim, ako neću svojoj deci – rekao je pre nekoliko dana Đani.

Dok je njegov odgovor šokirao mnoge, pevač je ostao pri tome da i dalje nosi skupocene firmirane stvari, a najverniji fanovi s nestrpljenjem čekaju ponovni susret sa Đanijem.

Izvor: Alo
Foto: official.djani/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter