Izvor:
17.02.2017 u 00:26
0

Prvi put slavi rođendan bez supruge: ŽIKA U SUZAMA POSLE RAZVODA OD DAJANE!

Žika i Dajana Jakšić stavili su tačku na svoj brak posle 6 godina braka, a Jakšić je nedavno u suzama proslavio rođendan bez bivše supruge.

Naime, Žika je 6. februara napunio 55 godina, a ekipa emisijie "Nikad nije kasno" priredila mu je nezaboravno iznenađenje. Kolege i prijatelji su Jakšiću usred emisije doneli tortu i vatormet. Žiku su obuzele emocije, nije mogao da se obuzda, pa je počeo da plače.

Inače, ovo je prvi put da Žika slavi rođendan bez Dajane.

Podsetimo, pevačica je sa petogodišnjim sinom Dušanom otišla iz porodičnog doma na Bežanijskoj kosi, ali je i dalje nepoznato gde se preselila. Dajana i producent „Granda“ rešili su da se raziđu, ali o tome ne vole previše da pričaju, pa za krizu u njihovom braku zna samo njihovo blisko okruženje.

Izvor:Kurir.rs
Foto.Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter