Izvor:
24.02.2017 u 14:01
0

PSIHOLOZI ANALIZIRALI SNIMAK JELENE I NOVAKA: „Trudna Jelena je super postupila!“

Ako ste mislili da poznati nemaju probleme u privatnom životu, razmislite ponovo! Društvene mreže su proključale posle snimka na kojem je Jelena Đoković odbrusila suprugu Novaku da „pazi kako se ponaša“ nakon što joj je on iz ruke uzeo telefon kojim je snimala njegov trening u Monte Karlu.

Novakovi fanovi kritikuju Jelenu da je bila previše gruba, dok je drugi brane jer je u drugom stanju. Bilo kako bilo, Đokovići su ovom nespretnom reakcijom pokazali da su kao sav normalan svet! Sportski psiholog dr Vladimir Borković u razgovoru za „Alo!” ističe da je Jelena prema Novaku ispravno postupila.

– Ne treba da pravimo slona od miša! Svi mi u odnosu sa partnerom imamo takve situacije, koje nam se, kao i Đokovićima, dešavaju bar pet puta mesečno. To što čekaju drugo dete je mnogo jači znak njihove povezanosti nego ta mala prepirka s treninga. Žene u drugom stanju postaju bolje osobe, pa je Jelenina reakcija na snimku sasvim normalna. Ne bi oni planirali zajedničku budućnost da im sadašnjost ne funkcioniše. To što je Jelena trudna je veliki dokaz njihove ljubavi – poručuje Borković.

Psiholog Aleksandra Janković u razgovoru za naš list ističe da joj je prepirka sa treninga simpatična.

– Jelena je hormonski opterećena, pošto je u drugom stanju. Ona se odlično nosi sa situacijom savr- šene supruge koja je strpljiva i tolerantna, pa ovakva reakcija nije spektakularna. Ne postoji porodica bez kon ikata i čarki, pogotovo kada ljudi žive na strogo kontrolisan način. Zluradi komentari na Jelenin račun su sramni, jer je ona njegova najveća podrška. Svakom normalnom čoveku je ovo simpatično i nije loše što su kod njih pale maske. Ne može sve u bračnom životu da bude idealno. Komentari da Jelena upravlja Novakovim životom su besmisleni – zaključuje Aleksandra Janković.

Izvor:Alo.rs
Foto:Instagram/jelenadjokovicndf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter