Izvor:
21.03.2019 u 13:14
0

RASKINUO SA JEDNOM PEVAČICOM, VEĆ JE PIKIRAO DRUGU: Vuk Mob NE PRESTAJE da INTRIGIRA JAVNOST! (FOTO)

Jedan od bivših učesnika "Parova" koji je nakon svog učešća stekao veliku slavu jeste Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob koji je pre nekoliko godina u pomenutom rijalitiju bio u romansi sa Tijanom Ajfon.

Naime, od kada je on izašao iz najvelelepnije vile, mnoga vrata su za njega bila otvorena, pa stoga Vuk danas gradi ozbiljno ime u svetu muzike, i karijeru.

Trenutna goruća tema u životu atraktivnog repera svakako je njegov ljubavni život. Šarmer ne krije da je bio u vezi sa pevačicom Milenom Ćeranić, koja je doćivela krah, i na veliko čudo mnogih očvrsnula njihovo prijateljstvo, a koliko je njihov odnos iskren pokazuje i to da je reper radio na pevačicinoj novoj pesmi "Povredi me".

Međutim, njegova nedavna izjava "Dari sam odmah poslao glasovnu poruku i rekao joj "Da imam devojku, ženu, sve ih ostavljam, samo javljaj". Imam dva poroka – alkohol i žene" koja je nastala nakon što je video provokativne slike Dare Bubamare, čitavu naciju bacila je u trans.

Budući da je on trenutno slobodan kao i atraktivna plavuša, mnogi smatraju da nije isključeno da njih dvoje uplove u emotivnu vezu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram ( Printscreen/ iamvukmob)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter