Izvor:
28.07.2017 u 12:55
0

RAZNEŽILA INSTAGRAM: Jelena Đoković pokazala stomačić! (FOTO)

Jelena Đoković objavila je večeras na Instagramu predivnu sliku na kojoj nam je buduća dvostruka mama pokazala svom trudnički stomačić. U društvu je omiljenog ljubimca Pjera, a lajkovi na njenu fotografiju samo rastu.

Sliku je ispratila jednim srcem, a i slika je rekla toliko toga. Koliko juče u uživo uključenju na Fejsbuku, a zatim i na konferenciji u Beogradu, Novak Đoković je poručio da pravi kratku pauzu od tenisa, da neće igrati do kraja ove godine zbog povrede, ali da se već naredne 2018. vraća u top formi.

Istakao je tada Nole da će on i Jelena uskoro dobiti drugo dete. Videlo se koliko je uzbuđen zbog toga. A ovaj mesec je definitivno bio mesec ljubavi za poznati par, pre nekoliko nedelja, 10.jula proslavili su treću godišnjicu braka, što su i on i ona obeležili na Instagramu.

Novak zajedničkom fotografijom i porukom da je u Jelelni pronašao srodnu dušu, a ona serijom slika i rečima da za njih vreme ne posotji, samo ljubav, razumevanje, podrška i strast.

Izvor/zena.blic.rs

Foto/instagram/jelenadjokovicndf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter