Izvor:
07.04.2017 u 16:26
0

REŠILA DA SE PONOVI: Katarina Grujić kupuje automobil od 50.000 evra!

Pevačica Katarina Grujić odlučila je da se počasti novim automobilom, a oko je bacila na džip “range rover” (model firme “land rover”) koji košta oko 50.000 evra.

Grujićeva se dvoumila između dva vozila, ali izgleda da je konačno prelomila, i izabrala je džip.

– Kaća je odlučila da sebi kupi nova kola. Već duže vreme razmišljala je da kupi automobil marke “audi”, ali joj se ipak više sviđa “lend rover” džip jer je bezbedniji za vožnju. Katarina mnogo radi i hoće sebi da kupi nešto konkretno. Džip je pravi izbor jer je ona često na putu i u njemu bi provodila mnogo vremena – kaže izvor blizak Grujićevoj.

Sa druge strane, i pevačica je portvrdila da planira kupovinu automobila.

– Istina je da, hvala bogu, lepo radim, pa što da se ne počastim novim kolima. Još razmatram sve opcije, pa ne bih mnogo sada komentarisala, a nije ni lepo javno govoriti o novcu – izjavila je Kaća.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter