Izvor: Srbija Danas
15.02.2023 u 15:50
0

„SABERI SE ŽENO!“ Dara Bubamara pokušala da SLAŽE NAROD, a onda usledili BRUTALNI KOMENTARI! (FOTO)

Uveliko su počele kritike na račun pevačice na Instagramu, Jutjubu i Tviteru.

Pevačica Dara Bubamara, tokom jučerašnjeg dana, objavila je novu pesmu „Koka roka“. Velika prašina podigla se pre izlaska numere, nakon objave Jelene Karleuše u kojoj pevačica tvrdi da je pokojni tekstopisac Milan Radulović Laća prodao njenoj koleginici pesmu koju je ona već platila.

Međutim, prašina se ne stišava, a razlog je Darin spot za pomenutu pesmu.

Korisnici društvenih mreža obrušili su se na popularnu pevačicu, jer je evidentno da Bubamarina sklonost ka obradi fotgrafija u fotošopu nije uspela da se sprovede na videu koji je izbacila.

ZAPALILA MREŽE! Dara objavila vrelu FOTKU na plaži u čudnoj POZI, komentari PLJUŠTE (FOTO)

Dara je objavila nekoliko fotografija na Instagramu, a one nemaju veze sa onim što su gledaoci imali priliku da vide u spotu za pesmu „Koka roka“.

Uveliko su počele kritike na račun pevačice na Instagramu, Jutjubu i Tviteru.

– Karleuša za siromašne i je li ona trudna kao Stoja u spotu „Žena starija“? – napisao je jedan od korisnika Tvitera.

Instagram/Printscreen/darabubamara_official

 

– Pobogu Daro! Nažalost, spot se ne može snimiti sa filterima… Svi smo te videli, raskokana si na sve strane, kipi stomačina, debele noge, o zadnjici i obešenim dojkama da ne pričam, bedevijo! Saberi se ženo, imaš 100 godina, ne možeš biti zauvek lepa i mlada, a i pesma ti je užasna! Gde je Dara Bubamara „Košava sa Dunava“?! – jedan je u nizu od uvredljivih komentara na društvenoj mreži Instagram.

Youtube/Printscreen/Dara Bubamara

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter