Izvor:
13.04.2017 u 18:32
0

SEKA ALEKSIĆ ISKRENO: Jednu stvar Veljku nikada ne bih oprostila!

Seka Aleksić gostujući u jednoj emsiji premijerno je izvela pesme sa svog novog albuma "Koma", ali i otkrila šta svom suprugu nikada ne bi oprpstila.

Iako uživa u najvažnijoj ulozi i sve je podredila sinu, Seka uskoro započinje i promociju novog albuma, a gostujući u emsiji, otkrila je i neke detalje o sebi, kao i šta suprugu nikada ne bi mogla da oprosti.

– Nikad ne bih oprostila prevaru zato što je to poniženje, nepoštovanje. Za mene je prevara prevara, nebitno da li je samo fizička ili emocionalna. Treba praštati, ali to se ne računa u ovoj varijanti – otkrila je.

Izvor: kurir.rs
Foto: Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter