Izvor:
11.11.2017 u 20:49
0

ŠERIFOVIĆKA IZBACILA NOVU PESMU I PORUČILA: Nekada se sve pesme skupe u jednu! (video)

Dugoočekivana balada konačno je ugledala svetlost dana.

Nakon meseci i meseci čekanja i iščekivanja pesma simboličnog naziva "11" danas, 11. novembra u 11.11 časova konačno je postala dostupna svima!

Marija Šerifović, autor i tekstopisac pesme Bane Opačić, aranžer Marijo Pajić, glumci Tijana Pečenčić i Aleksandar Vučković, preko 30 muzičara koji su sa Marijom spot snimali u Parizu i ostatak ekipe maksimalno su se potrudili da se ovaj mali projekat iznese maksimalno dobro, i da niko ne ostane ravnodušan nakon što čuje pesmu i pogleda spot.

Marija je "11" danima najavljivala, uvek emotivnim porukama, a ovom poslednjom rekla je sve što je trebalo.

– Nekada se sve pesme skupe u jednu. U neke reči stane čitav život i samo osetiš da si deo nečeg velikog što će živeti dugo posle tebe. Uživajte – Poručila je Marija.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/serifovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter