Izvor: KURIR/24SATA.HR
23.08.2022 u 07:49
0

SEVERINA GRMI U FARMERKAMA OD 1.000 EVRA! Ugojila se, u haljine više ne može da uđe, pa je našla novo S*KSI rešenje! (FOTO)

Severina Vučković, hrvatska pop-zvezda na koncertu u Poreču nastupila u neobičnim farmerkama, modnog brenda Mugler, čija je cena na stranici Nordstrom oko 1.000 evra.

Severina Vučković
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pevačica je održala koncert na porečkoj rivi i svojim natupom je obeležila kraj muzičkog dela programa „Porečko ljeto“. Ona je oduševila svojim hitovima, ali i mnoge je zadivila svojom odevnom kombinacijom: farmerkama i topom, koji više imaju providnih detalja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Severina
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Seve je svojim obožavaocima i pratiocima na Instagramu podelila slike ovog autfita.

Odevna kombinacija je mnogo više otkrivala, nego što je skrivala. Ona je farmerke ukomponovala sa topom, koji na sebi ima providne detalje, a celu kombinaciju je upotpunila jednostavnim srebrnim cipelama.

Severina Vučković
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Njene fotografije lajkovali su brojni obožavaoci na Instagramu, na kome su je obasipali komentarima poput:

„Prelepa i prezgodna žena“, „Kombinezon ti odlično stoji“, „Seve kraljica stila“, „Nema ti ravne“.

Osim što je dobila mnoge pohvale za izgled, dobila je i pohvale za koncert koji je sudeći prema komentarima, odlično odradila.

– Bilo je predivno, hvala ti na svemu; Bila si super – neke su od pohvala.

Severina Vučković
FOTO: PRINTSCREEN INSTGRAM

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila kako je nabacila koji kilogram više, zbog čega ne može da stane u svoje stare haljine i time se uopšte ne opterećuje.

– Htela sam obući stare haljine, ali jedna dobra vest, Severina se udebljala – otkrila je pevačica za hrvatski RTL, tokom koncerta na Velikoj Ljetnoj pozornici u Opatiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter