Izvor:
13.10.2018 u 15:53
0

SINANOV SIN IMAO SAOBRAĆAJKU: Havarija na rođendan pokojnog oca!

Napravio haos i to baš na ovaj važan dan.

Alen Sakić se oko pola dva posle podne belim BMW-om sudario sa crnim "mercedesom" kod ugla Ruzveltove i Kraljice Marije. Udes kod Vukovog spomenika izazvao je opštu pometnju u javnosti, kako je sin pokojnog Sinana zaustavio saobraćaj kako b ise verbalno obračunao sa vozačem drugog vozila. Saobraćaj je bio u zastoju oko sat vremena u centru Beograda.

Dok su se raspravljali, putnici su počeli da napuštaju gradsk iprevoz i idu pešice, jer nisu mogli da čekaju da se rasprava okonča. Kako se navodi, raspravljali su se oko štete koja treba da se plati.

Inače, Sinan Sakić na današnji dan napunio bi 62 godine. Legendarni pevač preminuo je 1. juna tekuće godine, u porodičnom stanu na Dorćolu, izgubivši bitku sa bolešću na dan kada mu je trebalo biti saopšten datum transplatacije jetre. Sahranjen je na muslimanskom groblju u rodnoj Loznici, a dženezu je služilo 6 efendija, kao i Reisul-ulema iz Beograda i hodža iz Turske.

Alo.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter