Izvor:
21.02.2017 u 16:01
0

SKANDAL: Đanijeva žena tukla devojku koja se nabacivala njenom mužu!

Slađana Trajković, supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, poznata je po jakom temperamentu i zaštitničkom stavu prema svom popularnom suprugu.

Slađa je na nedavno održanoj proslavi kod Đanijevog kolege Šabana Šaulića fizički nasrnula na devojku koja se udvarala njenom mužu. Te navode je i sama potvrdila.

Ona je cele večeri gledala kako joj nepoznata devojka zavodi muža, zbog čega je na kraju rešila da reaguje.

Slađa i Đani su došli na proslavu kasnije, a među poslednjima su je napustili. Cele večeri su se veselili i pričali sa prijateljima, a dok je Slađa ćaskala sa drugim gostima, jedna devojka sela je pored Đanija i počela da mu se nabacuje. Prvo ga je pipkala, grlila i smejala se na sve što kaže, a onda je pokušala da mu sedne u krilo. Slađa je to videla i tada joj je prekipelo. Skočila je na nju da se fizički obračunaju, bilo je čupavo, ali su ih na kraju prisutni razdvojili – rekao je neimenovani izvor.

Ipak, njegov opis je daleko blaži od opisa temperamentne Trajkovićeve.

Pa šta da vam kažem, ja sam to već i zaboravila. Umem ja tako da dohvatim šaka one koji misle da mogu da rade šta hoće. Fino se ona provela sa mnom, bilo joj je baš ludo i zanimljivo. Nabacivala se i radila šta je radila, a kad je krenula da mu sedne u krilo, gađala sam je pikavcem pravo u metu, u glavu! Da sam htela da ciljam, ne bih tako dobro naciljala – rekla je Slađa bez dlake na jeziku i nastavila:

Onda sam je uhvatila za ruku, onako lepo, suptilno, i posle toga je bila mnogo fina i pristojna. Doduše, to je bilo već pred zoru, ne znam ni kako je to neko video – opisala je Đanijeva žena događaj.

Slađa dodaje da nema problema da se fizički obračuna kada neko dira njenog supruga.

srbijadanas.com
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter