Izvor:
31.10.2019 u 21:31
0

SKRIVENI TALENTI POZNATIH LIČNOSTI: Lepa Anđa pilot, Snup Dog je dečji trener, a Bijonse zna da crta!

Naše omiljene poznate ličnosti imaju mnogo talenata! Ono što pokazuju svakodnevno na sceni je samo jedan deo njihovih talenata. Možda niste znali, ali Andželina Džoli zna da upravlja avionom! Otkrili smo šta još znaju i umeju zvezde i čim se bave u slobodno vreme, kada nisu glavni glumci, pevači ili manekeni.

1. Andželina Džoli ima dozvolu za avion, ona može da bude pilot! Najveća holivudska zvezda, majka šestoro dece + pilot! O, da, možda vam ovo zvuči čudno, ali Angelina je zaljubljena u avione. Položila je sve ispite, samo da bi mlađem sinu mogla da ispuni želju da ga provoza iznad oblaka. Svaka čast!

2. Džejmi Li Krtis jedna je od mnogih važnih svetskih izumiteljica! 1987. godine, dok je menjala pelene svoje, sada 32-godišnje ćerke kad je bila beba, postala je inspirisana. Izmislila je pelenu koja je imala džep za čuvanje maramice. Curtis je tada patentirala svoju ideju i na to je veoma ponosna. Ova pelena je u isto vreme služila i za brisanje i za sušenje. Genijalno!

3. Tejlor Lotner ima crni pojas u karateu! Neodoljivi glumac je itekako opasan. Dobio je crni pojas još kada je imao osam godina.

4. Patrik Dempsi je auto trkač! Kada nije doktor, on je na trkačkoj stazi. Poseduje sportsku kolekciju automobila, na koju je veoma ponosan. Uživa u auto trkama i često je na takmičenjima.

5. Snup Dog je trener za decu! On ima zaista sjajan talenat za fudbal. Sa ponosom je podučavao svoje sinove svemu što zna o fudbalu. Snoop je 2005. osnovao Omladinsku fudbalsku ligu Snoop za decu iz grada, a jedan od njegovih mladih igrača je čak odrastao i nastavio da igra u Super Bowlu!

6. Bijonse zna da crta! Ona je pre svoje muzičke karijere slikala portrete. Ulje na platnu za nju je bila terapija koja opušta i budi inspiraciju! Ona stvarno može sve!

Izvor: mogujatosama.rs
Foto: Twitter/mari

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter