Izvor: Happy BSC
16.11.2021 u 15:39
0

SLAVLJE U PORODICI RAJKOVIĆ: Proslava kao iz bajke (FOTO)

Pored pobede nad Portugalom, Rajković je imao i još jedan važan povod za slavlje.

Golman Predrag Rajković i njegov supruga Ana Rajković priredili su bajkovitu proslavu rođendana svom sinu Tadiji.

Naime, gosti na proslavi, ali i Ana, podelili su delić atmosfere sa rođendana i sve je izgledalo kao na filmu.

PROČITAJTE JOŠ:VESNA ZMIJANAC BEŽALA OD ĆERKE I ZETA: Pevačica se krila na aerodromu, pravila se da ne poznaje Nikoliju i Relju!

Ambijent je bio ukrašen nežno plavom bojom, zlatni detalji doprineli su da sve izgleda kraljevski, a baloni u plavo-beloj kombinaciji podsetili su na nebo.

Predrag i Ana su se potrudili da sin Tadija svoj prvi rođendan proslavi kao u bajci, te su svuda oko prisutnih bile figurice konjića. kao u nekom „luna parku“.

Ipak, na prisutne je veliki utisak ostavila neverovatna torta od nekoliko spratova, ukrašena u dezenu koji je pratio celokupnu proslavu.

Ana se za ovu priliku doterala tip-top, a ponela je dubok dekolte, te su sve oči bile uprte u nju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter