Izvor: Kurir.rs
03.10.2020 u 20:39
0

SLOBA VASIĆ POSTAJE TATA! Pevač zajedno sa verenicom otkrio POL BEBE, a njegova reakcija je HIT! (VIDEO)

Pevač Slobodan Sloba Vasić i njegova verenica Jelena Karagić zvanično su saopštili da čekaju bebu, tako što je folker objavio video snimak na svom Instagramu. 

Naime, Sloba je sa svojim pratiocima podelio trenutak kada su saznali da Jelena nosi devojčicu. Pevač nije krio oduševljenje što će dobiti ćerku, pa je tako odmah počeo da skače i diže ruke u vis.

OVO MORATE ZNATI

UŽIVO, ĐOKOVIĆ – GALAN Kakva scena! Zbog Novakove reakcije prekinut meč

BEOGRAD LEGLO ZARAZE: Od ukupno 107 novozaraženih više od polovine u glavnom gradu

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Ženu pokosio vozač koji je poznaje

DOKTORI OTKRILI TRAMPOVO ZDRAVSTVENO STANJE: Evo da li je na kiseoniku!

 

“Ja sam najsrećniji čovek na svetu! A sada to, Bogu hvala, mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost. Ceo život sanjam obaj trenutak. Najlepša moja trudnica na svetu. Veoma prijatno iznenađenje! Nakon što smo sanali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe. A, kojeg pola je beba, pogledajte u videu”, napisao je on, dok su se u komentarima nizale čestitke.

View this post on Instagram

JA SAM NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU!!! A sada to Bogu hvala mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje hvala ti za ovu radost! Ceo život sanjam ovaj trenutak! Najlepša moja trudnica na svetu! @lela_misslela ❤️‼️ Veoma prijatno iznenađenje i od strane naših prijatelja @veracitysrbija u vidu fenomenalnih balona! Nakon što smo saznali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe… a, kojeg pola je beba, pogledajte u videu! ‼️ ‍ ‍ Hvala dragi naši prijatelji! @veracitysrbija #najsrećnijitata #tata #porodica #beba #baby #trudnica #najlepsatrudnica #zivot #radost #veracity #veracitysrbija #babygirl #babygirl #dadysgirl

A post shared by Slobodan Vasić (@slobavasic_official) on

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter