Izvor:
04.04.2017 u 20:59
0

SLUŽBENA FOTOGRAFIJA PRVE DAME ZAPALILA INTERNET: Ljudi besni zbog Melanijinog portreta!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Melanija%20Tramp%2002.jpg?m=1478688275

Bela je kuća u ponedjeljak objavila službeni portret prve dame SAD-a Melanije Tramp. Ta će se fotografija koristiti od sada u svim službenim prilikama kada je reč o prvoj dami. Ne zna se gde je fotografija snimljena, a među najvećim kritikama je ona da fotografija retuširana, kao i to da više izgleda kao fotografija za naslovnicu nekog modnog magazina, a ne za službenu upotrebu Bele kuće. Jedino pozadina sugeriše da se Melanija fotografirsala na sličnom mestu u Beloj kući kao i bivša prva dama Nanci Reagan. Prema pisanju britanskog Telegrafa, desetak godina, kada su pre deestak godina najavljivali venčanje Melanije i Trampa, Tramp je Melaniji dao verenički prsten koji vredi 1,5 milion dolara koji je dobio u pola cene. Zloniamernici na Tviteru su napisali ispod Melanijine slike: "Pokaži taj prsten svim siromašnim ljudima i onima koji su ostali bez zdravstvenog osiguranja". Da li su kritičari u pravu, prosudite sami.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/melanija%20sluzbena%20fotka.jpg?m=1491293688

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter