Izvor:
15.08.2019 u 12:02
0

SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE UDALA U TAJNOSTI! Mladoženja otkrio: Prihvatila je da nosi moje prezime i ponosim se time!

Snežana Đurišić krije da se nedavno udala za pet godina mlađeg izabranika Vanju Miloševića! Folk pevačica i ginekolog zakleli su se na večnu ljubav još krajem jula u Beogradu.

Snežana i Vanja stali su pred matičara u petak, 26. jula, u opštini. Posle toga su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja i rodbinu. Oboje su želeli da taj čin obave bez neke preterane pompe, samo za svoju dušu – ispričao je izvor blizak novopečenom bračnom paru.

Snežanin novi muž Vanja potvrdio je ova saznanja.

Nas dvoje se poznajemo duže od 20 godina i bili smo dobri prijatelji, a onda je to preraslo u ljubav. Posle skoro tri godine veze, odlučili smo da našu ljubav krunišemo brakom. Snežana je prihvatila da nosi moje prezime i ponosim se time – kaže Milošević i dodaje da će uskoro sa voljenom otputovati na medeni mesec.

Kada Sneža završi sve nastupe koje ima, vodim je na zasluženi odmor. Ići ćemo i na medeni mesec, ali do sada još nismo odlučili gde tačno. Znamo samo da će biti neka lepa destinacija i da jedva čekamo da budemo malo sami, da saberemo utiske posle svega! Što se tiče naših porodica i prijatelja sve je u najboljem redu, njeni su prihvatili mene i moji su prihvatili nju.

Iako su mladenci želeli da venčanje zadrže za sebe, Vanja ipak nije mogao da izdrži, pa je preko Fejsbuka svoje školske drugove pozvao na proslavu.

Hajde svi moji školski, javite se porukom da se dogovorimo za žurku povodom toga što sam se oženio – pozvao je Milošević svoju generaciju iz prizrenske Gimnazije na veselje povodom sklapanja braka sa Snežanom Đurišić.

Izvor: Informer
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter