Izvor:
23.04.2019 u 06:00
0

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAPUŠILA USTA SVIMA: Prekinula skandal samo JEDNIM gestom! Ne zanimaju je priče o…

Snežana Đurišić našla se na rubu skandala kada je počelo da se šuška da je dečko, ginekolog Vanja Milošević, vara. Ona je, međutim, jednim potezom pokazala da je nikakve gradske priče ne zanimaju.

Naime, par se ruku pod ruku pojavio na jednom prestoničkom događaju i brzo razuverio sve. Pevačica se nije odvajala od izabranika i sve vreme se prijatno osmehivala.

Podsetimo, Snežana i Vanja svoju vezu javno su priznali u martu 2018. godine, a pre toga su se već godinu dana viđali. Pevačica je prošle nedelje održala koncert, na kojem joj je Vanja poklonio 59 ruža, koje su joj uručene dok je stajala na bini.

Izvor:Kurir
Foto: Kurir/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter