Izvor:
11.06.2019 u 10:36
0

SOFIJA MILOŠEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA PORTAL HAPPYTV.RS: Karleuša i ja smo u odličnim odnosima, volela bih da sarađujemo u budućnosti! (VIDEO)

Manekenka Sofija Milošević nedavno se pojavila na nastupu pop dive Jelene Karleuše, i izazvala brojne komentare s obzirom na to da se pričalo da atraktivna plavuša i JK nisu u dobrim odnosima.

Iako su obe demantovale da imaju neke nerazjašnjene račune, Jelena je nedavno čak nosila jednu od haljina koje se nalaze u Sofijinoj kolekciji.

Lepa Miloševićeva se sjajno provela na Karleušinom nastupu, o čemu su svedočeli njeni "Instagram" storiji. Povodom toga ona je specijalno za portal Happytv.rs otkriila da bi volela u budućnosti da sarađuje sa poznatom pevačicom.

– Poslala sam joj neke haljine iz kolekcije, verujem da će ih super iznositi – rekla je Sofija, čime je stavila do znanja da su ona i Karleuša i više nego u korektnim odnosima.

Dotakla se i odnosa sa bračnim parom Karleuša-Tošić.

– Sve što su mediji pisali o našem odnosu nije istina, ona je čak meni ponudila njen sto kada je nastupala na jednom prestoničkom splavu – kazala je ona.

Takođe, u medijima se dosta spekuliše o ljubavnom životu poznate manekenke, te je ona stoga progovorila na temu ljubavi, pa objasnila šta mora da ima muškarac da bi joj se uopšte i dopao.

– Najbitnije je da bude dobar – kazala je ona.

Šta je sve Sofija rekla možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter