Izvor: KURIR, GRAND
15.10.2022 u 09:44
0

ŠOK OBRT NAKON GALA SLAVLJA! ALEKSANDRA MLADENOVIĆ NIJE KUMA VANJI MIJATOVIĆ: Uspele su sve da zbune, a ovo je prava istina!

I dalje se priča i piše o svadbenom veselju pevačice Vanje Mijatović i njenog izabranika Aleksandra koja se održala u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Pored mladenaca, na venčanju je sigurno bila najveselija mladoženjina kuma, pevačica Aleksandra Mladenović koja je sumirala utiske sa proslave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SLOŽIĆE SE SVAKI RODITELJ JEDNOG TINEJDŽERA: Nataša Bekvalac konačno progovorila o odnosu sa ćerkom Hanom

– Bilo je prelepo, zaista. Ja sam bila mladoženjina kuma, a Marina Radosavljević je bila Vanjina kuma. Kada su mi rekli da će se uzeti ja sam bila presrećna – kaže ona i otkriva da se Vanja i Aleksandar još uvek nisu venčali.

– Mislim da će venčanje biti kasnije, ovo je samo bila žurka za porodicu i prijatelje – istakla je Aleksandra koja je mladencima za prvi ples na ovoj proslavi zapevala svoju pesmu “Poseban“ što je u sali izazvalo lavinu emocija.

Međutim, Mladenovićka ne krije sreću što će se u bližoj budućnosti okumiti sa njima i na drugi način.

– Ja ću krstiti njihovo dete. To mi je drugo kumstvo, bila sam kuma i Neši Manojloviću, zaista je poseban osećaj kada te neko odabere za kuma. Isto je bilo i kod Neše, kad mi je rekao da se ženi ja sam bila toliko srećna da je njegova žena odmah rekla da ja moram da im budem kuma – dodaje ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter