Izvor:
10.10.2019 u 15:08
0

STALI NA LUDI KAMEN: Evo ŠTA im se sve DOGAĐALO na putu do sudbonosnaog „DA“! (FOTO)

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica zavetovali su se na večnu ljubav jedno drugome danas, 10. oktobra, oko pola pet posle podneva.

Inače, svadba je u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu bila zakazana za pola 4, međutim sve se promenilo pošto su mladenci kasnili na sopstveno venčanje zbog gužve u saobraćaju.

Da podsetimo, pevač Granda je krenuo iz rodnog Požarevca po mladu. Ispred porodične kuće se zaigralo kolo, a najsrećniji u njemu bio je deka.

Nakon što je "kupio" mladu, nastale su prve fotografije mladenaca.

Kum se baš namučio da otkupi mladu, pa je mladoženja morao da potpiše pre nego što je vidi predbračni ugovor.

Nema tih para kume koje mogu da plate. Prvo da potpišeš ugovor pa da ti damo mladu – dobro se cenkala deveruša.

Kada je uspeo da uđe u sobu, ostao je bez daha.

Katarina je u beloj venčanici izrazito dubokog dekoltea, dok je Ljuba u crnom odelu i beloj košulji. Par se sve vreme grlio i razmenjivao poljupce, a iz Katarininog doma uputili su se u crkvu.

Izvor: kurir.rs
Foto: kurir.rs/Marija Dejanović/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter