Izvor: KURIR
28.09.2022 u 10:22
0

STANIJA SLAVI ROĐENDAN PSU: Dobrojevićeva pokazala kakvu TORTU je dobio Pablo, uživanje u novom DOMU!

Starleta Stanija Dobrojević proslavila je rođendan svog psa Pabla i objavila nove fotografije na Instagram.

Očekivano, Stanija mu je kupila posebno dekorisanu tortu, sa njegovim imenom i svećicama i to sve sa šljokicama i u zlatnoj boji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG

Pabla je rijaliti zvezda uzela dok je bila u vezi sa Markom Markovićem, trenutnim zadrugarom. Kada su raskinuli i Stanija boravila u Americi, Marković je čuvao njenog psa.

Inače, francuski buldog Pablo ima i svoju Instagram stranicu koju mu je napravila „gazdarica“. Stanija nije jedina koja obožava svog psa, pa je tako Ana Korać napravila svom ljubimcu pravu žurku povodom rođendana i to u restoranu.

Stiker je imao tortu na tri sprata, balone, vatromet i pregršt poklona koje je dobio što od svoje vlasnice, što od njenih prijatelja koji su bili pozvani na ovo neobično slavlje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter