Izvor: KURIR
28.09.2022 u 10:18
0

PRVI PUT SE DESILO KAD JE IMAO 15 GODINA! Glumac otkrio da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAN!

Holivudski glumac Metju Mekonahi je u nedavnom intervjuu u podkast Amande de Kadenet „The Conversation: About the Men“ otkrio neke iznenađujuće seksualne detalje o svojoj prošlosti.

Lepotan za kojim uzdišu žene širom sveta pisao je u memoarima „Zelena svetla“ o drogi i o seksualnom zlostavljanju koje je doživeo kao tinejdžer, te kako je kako ipak kasnije pristupao seksualnim odnosima na pravi način.

Metju je ispričao kako su ga njegovi roditelji naučili da u takvim situacijama bude pun poštovanja i šta znači pristanak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG

– Otac mi je rekao „Ako ikada osetiš da devojka okleva, prestani“ – ispričao je i dodao da mu je otac čak rekao da će možda i sam osetiti da devojka okleva i da onda treba da stane, čak i ako mu partnerka govori da nastavi da je ipak bolje da stane i pričeka sledeći put.

– Bio je u pravu, doveo sam se do određenih situacija i znao sam kad treba stati – rekao je.

Metju je otkrio da je s 15 godina bio ucenjen na seks i da mu je zahvaljujući razgovorima s tatom bilo jasno šta je zdrav seksualni odnos, a šta nije, te je odmah bio svestan da to što mu se događa nije u redu. Dodaje da se uprkos tome nikad nije osećao kao žrtva.

 

– Bio sam siguran da idem u pakao zbog seksa pre braka. Danas se samo nadam da to nije slučaj – rekao je glumac.

Nastavlja da su mu nakon toga trebali neki zdravi seksualni odnosi i da bude s devojkama koje su mu se sviđale, što je u početku bilo teško.

– Ali sam polako učio kako biti intiman i bilo je lepo, ali i nespretno. Kasnije nije bilo ružno kao u početku – ispričao je Metju.

 

Otkrio je i da je s 18 godina doživeo zlostavljanje. Bio je onesvešćen na zadnjem delu kombija, a šta se tačno dogodilo nije želeo da kaže.

Uprkos traumama, glumac nikad nije išao na terapiju, već kaže da su mu mnogi bliski ljudi pomogli da nastavi nakon tih ružnih događaja. Među njima i supruga Kamila Alves.

– Previše volim život i verujem u život, verujem u ljude. I dalje mi je poverenje na prvom mestu. Neću ići kroz život noseći taj prtljag, da to definiše način na koji se ponašam prema ljudima oko sebe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter