Izvor: KURIR
08.08.2022 u 06:24
0

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Manekenka Bojana Barović podelila je na društvenim mrežama fotografiju kojom je potvrdila da je ponovo u drugom stanju.

Supruga pevača Nikole Rokvića objavila je porodičnu fotografiju, a u opisu je stavila emotikone sina i ćerke, a pored njih i bebe, pa su poruke čestitke odmah krenule da se nižu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO

Pre dva dana je u javnost dospela informacija da je Bojana u drugom stanju, a sad je to i ona potvrdila na simpatičan način.

Nikola Rokvić
 

Nakon ćerkice Leone i sina Simeona, porodici Rokvić pridružiće se još jedan član, a zanimljivo je i to da je Nikolin mlađi brat Marko pre samo nekoliko dana sa javnošću podelio lepe vesti, kada je otkrio da on i njegova izabranica Sara čekaju drugo dete.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter