Izvor:
07.06.2019 u 12:11
0

SVET U ŠOKU: Proslavljena pevačica plastične operacije plaćala tuđim karticama!

Američka pevačica Maraja Keri koristila je kreditne kartice svoje asistentkinje kako bi platila plastične operacije i sakrila da se njima podvrgla, ali i za druge troškove, kažu dobro obavešteni izvori.

– Maraja nikada nije želela da ljudi znaju za njene odlaske u kupovinu ili operacije tako da bi to pokrila karticom (bivše asistentkinje) Lijane (Šahnazarjan) ili karticama (bivšeg menadžera) Stele Buločnikov – navodi izvor.

U sudskim dokumentima, u koje je Dejli mejl imao uvid, navodi se da je Keri potrošila novac sa kreditnih kartica, koje su registrovane na ime njene asistentkinje, i da je pevačica trebalo da nadoknadi troškove.

Šahnazarjan, takođe, tvrdi u sudskim dokumentima da je Keri tražila od nje da nekada ide u nabavku umesto nje i da joj je obećana nadoknada.

Iako je Keri ranije negirala da se podvrgla nekoj operaciji, računi koje je Dejli mej objavio pokazuju da je prošla najmanje šest kozmetičkih procedura.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter