Izvor:
23.01.2017 u 23:15
0

Svi u suzama: Preminuo glumac kojeg je čitav svet obožavao (foto)

Legendarni glumac Gorden Kej preminuo je danas u svom domu u 75. godini života.

Agent poznatog glumca potvrdio je da je glumac preminuo.

Gorden je najpoznatiji po brilijantnoj ulozi Renea u seriji “Alo, Alo”. Gorden se do 1992. godine pojavio u 84 epizode pomenute serije. Njega poslednja uloga bila je u skeč šou programu “Revolver”, televizije BBC.

Glumac je 1990. doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio snažne povrede glave, ali to nije bio najgori momenat u njegovom životu. Kako je istakao, najteže mu je palo kada su tabloidi otkrili da je homoseksualac, te kako se kroz život nosio sa činjenicom da je „mali, debeli, gej mladić iz radničke porodice”.

Studirao je na Univerzitetu King Džejms u rodnom Hadersfildu.

Tokom studija radio je i kao radijski voditelj. Godine 1965. napravio je radijski intervju sa članovima grupe Bitlsi. Kao mladić aktivno je igrao ragbi, radio je i u fabrikama tekstila i traktora.

Happytv.rs
Foto: YouTube/nadlanu.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter