Izvor: KURIR
29.08.2022 u 14:55
0

TAMARA ĐURIĆ I GOGA SEKULIĆ ZAKOPALE RATNE SEKIRE! Pevačica je TUKLA, prepucavale se javno, a sad ISPLIVALA ŠOK FOTKA

Starleta Tamara Đurić i pevačica Goga Sekulić bile su u žestokom sukobu od 2015. godine.

Naime, tada su obe bile u rijalititi programu, a jednom prilikom je Goga šutnula starletu zbog čega je bila diskvalifikovana, ali izgleda da je tom „ratu“ došao kraj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Tamara Đurić
FOTO: PRINSTCREEN/INSTAGRAM

Ovaj sukob se tu nije prekinuo jer je Goga nakon rijalitija tužila Tamaru zbog uvreda. A njih dve svađale su se čak i 2019. godine kada su se javno prepucavale.

Međutim, sada su izgleda proglasile primirje i počele da se druže, a Tamara je čak objavila i video sa Gogom iz izlaska.

Tamara Đurić
FOTO: PRINSTCREEN/INSTAGRAM

Nasmejane Goga i Tamara snimale su se dok su uživale i pevale uglas, a mnogi su bili iznenađeni zbog ovog prijateljstva.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter