Izvor:
09.09.2017 u 19:41
0

„TARA I JELENA SU MOJI ANĐELI“: Novak Đoković objavio prvu fotografiju sa ćerkom! (FOTO)

Novak i Jelena Đoković su u subotu veče postali su ponosni roditelji ćerke Tare.

Srpski teniser i njegova supruga prvo dete, sina Stefana, dobili 21. oktobra 2014. godine.

Iako je u toku četvrti Grend slem sezone, US Open, Đoković ćerku nije dočekao na turniru, jer je na pauzi zbog povrede. Novak je u julu odlučio da završi sezonu zbog povrede lakta.

Nole je danas objavu prvu fotografiju sa ćerkicom i oduševio pratioce na društvenim mrežama.

Naime, na slici se mogu videti ruke svih članova porodice, a slavni teniser je ispod napisao:

– Veoma sam ponosan i srećan što je moja ćerka Tara napokon stigla kući. Moja supruga i ja sve vreme smo bili zajedno tokom ovog putovanja. Želim da kažem svim ženama sveta koliko im se divim zbog požrtvovanosti, napora i truda da na svet izvedu jedno ljudsko biće. Neverovatan je blagostov imati tu mogućnost da budeš roditelj. Hvala vam što slavite rođenje moje ćerkice i šaljete mojoj porodici toliko ljubavi i predivnih želja u proteklih nekoliko dana. U Jelenino i moje ime, hvala vam mnogo! Izašli smo iz bolnice, Jelena i Tara su moji anđeli, a Stefan je stariji brat koji želi da učerstvuje u poslovima oko bebe. Život je prediva! – napisao je Novak.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ djokernole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter