Izvor:
15.08.2019 u 15:54
0

TOMA ZAPOMAGAO U POLICIJI, A SAD TVRDI DA MU GLAVA KRVARI: Panić se čim je izašao obratio svima na društvenim mrežama, Nadežda ga je GAĐALA! (FOTO)

Maneken Toma Panić oglasio se na Instagramu nakon prebijanja Nadežde Biljić i izlaska iz policije. Nadeždin bivši dečko dobio je zabranu prilaska i komunikacije sa Biljićevom, a javnosti je saopštio i da je on bio udaren.

"Iscrpljen sam, samo da kažem da sam već otišao (morao sam to da kažem jer ljudi čekaju ceo dan), a iscrpljen sam jer sam od udarca staklenom flašom o moju glavu iskrvario, uskoro i lekarski nalaz", napisao je Panić.

On je sve vreme dok je bio u policiji zapomagao i priznao da se zbog svega kaje.

"On sve vreme u policiji govori da ne može da veruje šta je uradio svojoj ljubavi i da se kaje zbog svega", otkrio je izvor.

Happytv.tv / Alo
Foto:Arhiva / Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter