Izvor: KURIR.RS
09.09.2023 u 18:36
0

TRANFORMACIJA GODINE: Svi pričali o Bogdani i Bojani, a ona je sada najzgodnija! (FOTO)

Najstarija sestra Rodić, Nataša, neko vreme nije bila aktivna na društvenim mrežama. Rodićka, koja je iz Titela gde se porodica bavi prodajom pilića, dospela je u centar pažnje medija kada se njena sestra Bogdana udavala za Veljka Ražnatovića.

Potom je i sestra Bojana našla sreću pored Mirka Šijana, a o Nataši se pisalo da je u višegodišnjoj vezi sa Matijom, koji radi kao obezbeđenje i s kojim se, navodno uselila u stan u Beogradu koji je Nataša kupila.

CITIRAO PEVAČICU: Andrija i Brena na istom letu, glumac otkrio šta mu je ispričala

Nataša je sada zapalila duštvene mreže svojom novom figurom.

Printscreen/Instagram

 

Pokazala je koliko je smršala i uvukla se u crni kostim sa velikim prorezom koji je otkrio dekolte, ali i zategnut stomak, a njen izgled oduševio je mnoge, te su usledili brojni komentari:

Printscreen/Instagram

 

„Au, baš si se stesala“, „Vrh izgledaš“, „Svaka čast“, „Nikad bolje nisi izgledala“ – bili su samo neki od komentara koji su se nizali na račun Natašine objave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter