Izvor: KURIR
24.06.2022 u 06:45
0

U TOPLESU KRAJ VODE! Teodora Džehverović se totalno razgolitila, a onda joj se desila NEOČEKIVANA stvar! (VIDEO)

Pevačica Teodora Džehverović trenutno uživa na letnjem odmoru sa partnerom Ninom Čelebićem, a u toku današnjeg dana su se baš opustili.

Naime, Teodora je prvobitno priznala pratiocima na društvenim mrežama da se napila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DANAS JE ZA KIČIĆE POSEBAN DAN: Glumac se pohvalio USPEHOM starije naslednice, svi mu čestitaju! (FOTO)

– Vi znate da ja pijem uglavnom džin-tonik, a sad sam popila pola čaše vina i počela je da me hvata neka vrućina. Kao da me udara. Valjda što inače ne pijem vino. Šta se ovo dešava?! – poručila je uz široki osmeh Džehverovićeva.

Nakon toga, pevačica je objasnila pozadinu objavljenih fotografija na kojima pozira u toplesu na stenama.

– Danas smo otišli na onu plažu gde su stene. Tu smo ostavili peškire, a onda smo se malo zavukli među stene jer sam ja želela da se fotografišem bez gornjeg dela. Pet minuta smo možda bili tamo i kad smo se vratili videli smo da nam je neko ukrao peškire. Da li je moguće da neko u 21. veku krade peškire? – ispričala je Teodora.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter