Izvor: KURIR
09.10.2022 u 17:00
0

UKRADENOVA PORUČILA BIVŠEM PARTNERU! „Koliko je sad LAŽNIH ljubavnika! Truleks, gudbaj!“

Gosti jedne emisije osvrnuli na temu starijih muškaraca koji po klubovima „šetaju“ devojke koje mogu da im budu ćerke, dok se žene u srednjim godinama prozivaju ako se pojave u minićima.

Pevačica Neda Ukraden dotakla se ličnog primera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BILA JE SREĆNA ŠTO JE SAMA MOGLA DA ODLUČUJE O SVOJOJ SUDBINI I NE ZAVISI NI OD KOGA: Happy BSC životna priča slavne Gorice Nešović (1964-2022)

– Na stranu anatomskog, fiziološkog, moralnog i sociloškog aspekta ovog problema, koji ti problematizuješ više nego što jeste, ali što bi rekla moja komšinica Šeherezada: „Mi uvek možemo leći na leđa“! Tako da sve to, šarmantan i prosed… Alo, doviđenja! Truleks, „gudbaj“! Ma šta ćeš, truleks, pa infarkt, prostata, tamo-vamo, šta bi trebalo, ma kakvo više zamajavanje… Kakve su to žene inferiornije, o čemu se ovde priča? Ne znam da li ste svesni, ali sva ta pojavnost, kao frajer, prosed, a mi smo šarmantne babe, da ti kažem – sedi, jedan! Doviđenja, „gudbaj“ – priča Neda u jednom dahu, što je izazvalo gromoglasan smeh u emisiji.

 

– Savremena medicina ne mora da pravi lekove „vijagre“ za žene, ali za muškarce mora – istakla je Goca kroz smeh.

– Sad se nažalost sve razotkrilo, pa možeš da vidiš koliko je tu lažnih i velikih ljubavnika, koliko je sve to prividno – dodaje Neda u emisiji .

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter